Ανάνηψη του blog
Posted by Manolis Platakis on 31-08-2007 at 2:18
Ναι, το blog ζει.

Τι συνέβη όμως αυτό το καλοκαίρι; Η εξεταστική μου πήγε σχετικά καλά. Οι διακοπές, δεν πήγαν καν. Ναι, δεν έκανα διακοπές. Γιατί; Γιατί είχα 6 εργασίες από τις οποίες εκκρεμούν οι 4 ακόμη. Για να είμαι ειλικρινής προσπάθησα να πάω. Πήγα στο Κιάτο, σε ένα φίλο, για 1,5 μέρα. Τελικά στις 5 ώρες είχα πάθει ωτίτιδα (8 Αυγούστου). Το αυτί μου είναι βουλωμένο ever since και έχω πάρει ένα σωρό αντιβιώσεις. Ο προαστιακός τουλάχιστον, ήταν εξαιρετικός :-). Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, φανταστείτε το High Fidelity, με unhappy end. Καταπληκτική ταινία, btw.

Τι συνέβη στον υπόλοιπο κόσμο; Πυρκαγιές παντού. Η κυβερνητική ανοργανωσιά και η συσσωρευμένη απάθεια όλων μας αποδείχτηκαν εφιαλτικές για τη χώρα. 70+ νεκρούς είχε αυτή η καταστροφή. Φυσικά, είμαστε ο λαός με την ασθενέστερη μνήμη. Σε μια εβδομάδα θα τους έχουμε ξεχάσει. Έχουμε άλλωστε εκλογές που θα είναι και ντέρμπι.

In other news, τον τελευταίο καιρό έχω τάσεις φυγής και αλλαγής περιβάλλοντος. Ο προσφορότερος τρόπος για κάποια, μονιμότερη ενός 5ήμερου ταξιδιού, αλλαγή είναι να συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό. Επιφυλάσσομαι να σας μιλήσω και γι' αυτό στο μέλλον, μετά τη διπλή εξεταστική που ήδη ξεκίνησε :'(.

Κατά τα άλλα, είδα σήμερα το simpsons . Μέτριο για simpsons movie. Then again I never was a simpsons fan.

Και last but not least, την πέμπτη θέση κατέκτησε η Σαντορίνη στην έρευνα του διεθνούς ταξιδιωτικού περιοδικού Travel and Leisure για το διαγωνισμό καλύτερου νησιού στον κόσμο. Πιο πάνω από τη Hawaii! Για περισσότερα, δείτε εδώ.

ΥΓ. Ωραίο είναι το άτιμο το data mining τελικά. :-)
Posted by skarab on 31-08-2007 at 4:18
E, δεν πάει άλλο πια αυτή η ιστορία. Δηλαδή μια ζωή οι καλύτεροι θα την κάνετε για εξωτερικό; Με πιάνουν οι μοναξιές μου ρε γαμώτο!

Παραδόξως, ο Μικελίδης της Ελευθεροτυπίας είδε το Simpsons Movie και <a href="http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,id=98568968">καραγούσταρε</a>.

Καλή επιτυχία στη διπλή εξεταστική και καλό χειμώνα!
Posted by Manolis Platakis on 31-08-2007 at 4:29
Προς το παρόν, είμαι εδώ και το σχέδιο λέει 2η κατεύθυνση. Θα γούσταρα να μπαίναμε ταυτόχρονα, αλλά τι να πεις... Πάντως κι εσύ μπορείς να φύγεις, σκέψου το. Θα επανέλθω με πληροφορίες από πράγματα που έχω βρει, σκεφτεί, ψάξει, αναρωτηθεί σχετικά με τη μεγάλη(?) φυγή...

Όσον αφορά το simpsons movie (μου 'βαλες και a tag, έχω βάλει bbcode για να είναι πιο απλό για τους n00bs :D), είχε κάποιες καλές εξάρσεις, αλλά εν γένει ήταν πολύ φασαρία και κακό. Περιμένω να το δεις και να μου πεις κι εσύ...

Ευχαριστώ για τις ευχές. Καλά τελειώματα με την πτυχιακή! ;)
Posted by skarab on 31-08-2007 at 5:06
Συγχαρητήρια, είστε το νούμερο 100 (και βάλε) στη λίστα των ανθρώπων που έχουν βαλθεί να με πείσουν να πάω εξωτερικό. :D

Αλλά είμαι πολύ ξεροκέφαλος σε αυτό το ζήτημα ρε γαμώτο. Μπαίνει στη μέση και το πατριωτικό - ότι γουστάρω ό,τι αξιόλογο κάνω να το κάνω στη χώρα μου και για τη χώρα μου. Τέσπα, προς το παρόν είναι σίγουρο ότι το μάστερ θα φέρει τη γαλανόλευκη επάνω (σαν τα έκτακτα δελτία του ANT1 ένα πράμα). Από εκεί και πέρα έχει ο θεός.

(Και μετά από τόσες απανωτές αναφορές σε πατρίδα και θρησκεία, άντε να πείσω μετά ότι δεν ψηφίζω Καρατζαφέρη :D)
Posted by Manolis Platakis on 31-08-2007 at 5:36
Τι να σου πω... Για μένα, το πατριωτικό δεν πιάνει μία μπροστά στην πρόκληση του να γνωρίσω έναν άλλον πολιτισμό και να αλλάξω *επιτέλους* παραστάσεις.

Ταξίδια έχεις κάνει; Εγώ αρκετά και επηρεάστηκα πολύ από αυτά...
Posted by Δημήτρης on 31-08-2007 at 14:30
Καλα, έτσι και ξεκινήσεις την ιστορία αυτή χωρίς ούτε μισό credit (που τόσο ζητάς σε άλλες περιπτώσεις ;-P ) σε έχω κάνει ρόμπα όχι μόνο στο δικό σου blog, αλλά και σε εκείνα που διαβάζεις και πείθεσαι για άλλες πολιτείες, για άλλα βασίλεια, ηνωμένα πάντα!

Φίλε το έχω πει και θα το λέω πάντα, αξίζει τον κόπο! Ακόμα και μόνο για την "διεπαφή" με τις άλλες κουλτούρες.

skarab ψήσ'το να το αναλύσουμε όσο θέλουμε! Θα έχουμε δύο χρόνια καιρό! Εκτός κι αν μας πεθάνουν τόσο ώστε να μην μπορούμε καν να μιλήσουμε ή να φανταστούμε τη συνέχειά μας..

Να είμαστε έτσι καλά, να μας αρέσει ό,τι κάνουμε και να κάνουμε ό,τι μας αρέσει!

Και να ταξιδεύουμε..
Posted by Manolis Platakis on 31-08-2007 at 16:03
Ρε Δημήτρη, μια μικρή αναφορά έκανα.. όταν γίνει το ξεχωριστό post, είναι δυνατόν να μην σε credit-ιάσω? Εσύ είσαι αυτός που πραγματικά με μπόλιασε με την ιδέα - χώρια τα νυχτερινά δίωρα τηλεφωνήματα.. :p
Posted by Trifyllenia on 01-09-2007 at 12:56
AAAA εγώ πήγα δηλ στο πέμπτο καλύτερο νησί του κόσμου...τη Σαντορίνη.

Tip : Αυτό που είναι πάνω από το 1ο κ δε μας το αναφέρουν για λόγους διεθνούς προπαγάνδας είναι αυτό που βρίσκεται στη θέση 0, υπεράνω όλως φυσικά .... δηλ η ΚΡΗΤΗ.

Αυτά.
Posted by Manolis Platakis on 01-09-2007 at 19:09
Ναι, δεν το ανέφερα γιατί τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...
Posted by x_man on 02-09-2007 at 16:51
Μια που σας βρήκα όλους μαζί, ας κάνω κάποια σχόλια για τον καθένα, όχι κατ'ανάγκη σχετικά με το θέμα...
@Μανώλης... Είθε η θητεία σου ως προεδρεύων στο ΔΣ να προσεγγίσει τις επιδόσεις σου ως φοιτητής.
@skarab. i)Να ανανεώσεις τις ιστοσελίδες μαθημάτων--> είναι αρκετά outdated.
ii)Με το πλήκτρο ασχολείται κανείς εκτός από σένα? Αυτό το έρημο το blog ακόμη να ξεκινήσει...
ιιι)Καλό ξεκίνημα στις μεταπτυχιακές σπουδές σου.
@διαμαντίδης
φοβού τους λιθουανούς!

Γεια χαρά!
Posted by Manolis Platakis on 02-09-2007 at 21:32
Σε ευχαριστώ x-man :D

Περιμένω σχόλια για την μέχρι τώρα πορεία μου από κοντά.
Posted by skarab on 03-09-2007 at 2:20
@x_man:
i) Είναι οι άτιμες, ε; Να δω πότε θα τις κάνω wiki να ησυχάσω... Στα υπόψιν.
ii) Παρεξήγησες, επίτιμε γνωμοδότη! Με το Πλήκτρο ούτε κι εγώ δεν ασχολούμαι - όχι ακόμα τουλάχιστον! Ίσως θα έπρεπε να ενεργοποιήσω την ομάδα, αλλά εν μέσω διπλής εξεταστικής δεν τολμώ καν. Με το blog θα δούμε τι θα κάνουμε τελικά... είτε θα το ξεκινήσουμε είτε θα το αφαιρέσουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είναι ότι όσο εκκρεμεί η πτυχιακή μου, I might as well be dead... Αυτό τον καιρό δεν με παίρνει να ασχοληθώ σοβαρά με οτιδήποτε άλλο.
iii) Καλό χειμώνα και σε εσένα.

Μανολιό, συγνώμη για την κατάχρηση του comment space.
Comment on This Post

Image password:
The Captcha image
Phonetic spelling (mp3)