Συναυλία Locomondo στην Ιεράπετρα
Posted by Manolis Platakis on 17-08-2009 at 2:28
Παραθερίζω στη Σητεία από τις 8 Αυγούστου και αποφασίσαμε με την παρέα να πάμε στη συναυλία που έδωσαν οι Locomondo στην Ιεράπετρα (65 χλμ) στις 12 Αυγούστου. Δε το μετανιώσαμε! Ήταν πραγματικά καταπληκτικοί, τρομερός παλμός, πολύ κέφι και παρόλο που δεν είχε πάρα πολύ κόσμο τα έδωσαν όλα με το παραπάνω.

Οι Locomondo είναι μια ελληνική reggae μπάντα με επιρροές από Marley και γενικότερα την ξένη σκηνή της Καραιβικής. Ταυτόχρονα έχουν εισάγει και ελληνικά στοιχεία μουσικής στα τραγούδια τους. Ξεκίνησαν το 2004 και εμφανίστηκαν στο mainstream προσκήνιο το 2007 με το hit "Πίνω μπάφους και παίζω pro". Τότε ασχολήθηκα κι εγώ με τη μουσική τους και διαπίστωσα ότι μου αρέσουν πολλά τραγούδια τους. Μερικά εξ' αυτών: Φαίη, γαμήλιο πάρτυ (OST της ομώνυμης ταινίας), γελάς πιο δυνατά, δυνάμεις του καλού, brain control, δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, Φραγκοσυριανή (καταπληκτική διασκευή του γνωστού λαϊκού τραγουδιού), το καλοκαίρι και άλλα. Ένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους, αν και όχι στο συνηθισμένο στυλ τους, είναι ο γλάρος. Το τραγούδι αυτό είχα την ευκαιρία να μαγνητοσκοπήσω στη συναυλία και να ανεβάσω στο youtube. Ιδού.Όσοι δεν έχετε ακούσει Locomondo (που σημαίνει τρελός κόσμος) αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία!
Posted by Duncan on 17-08-2009 at 11:56
Έχουν χαβαλέ τα παληκάρια.

Το μόνο που μου είπανε και με χάλασε κάπως, ήταν ότι σε μία συναυλία τους στο Terra Vibe δεν παίξανε τους "Μπάφους" ένεκα ισχυρής αστυνομικής παρουσίας...

Αν το παραπάνω ισχύει, τότε είναι τραγικό από πολλές απόψεις.

Πάντως κατα τ' άλλα έχουν πολύ κέφι!
Posted by Manolis Platakis on 25-08-2009 at 15:37
Μου φαίνεται ραδιοαρβύλα.
Comment on This Post

Image password:
The Captcha image
Phonetic spelling (mp3)