Χρυσή Πένα
Υδραυλικός Αθήνα
Περιοδικό των μαθητών του 2ου Ενιαίου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας
 

Αρχική Σελίδα

Ποιοι Είμαστε

Συντελεστές

Αρχείο Τευχών

Ειδικές Εκδόσεις

Βραβεία

Σύνδεσμοι

Βιβλίο Επισκεπτών

Επικοινωνία

   

 

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο της "Χρυσής Πένας", του περιοδικού που εκδίδουν οι μαθητές του 2ου Ενιαίου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Μέσα από τη σελίδα αυτή προσδοκούμε να ανοίξουμε ένα κανάλι άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας ανάμεσα σε εμάς και τους αναγνώστες μας, αλλά και να γνωρίσουμε το περιοδικό μας σε ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό. Αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη εδώ, μην παραλείψετε να διαβάσετε την ενότητα Ποιοι Είμαστε.

Αν γνωρίζετε ήδη τη Χρυσή Πένα από την έντυπη έκδοσή της, εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για το περιοδικό και τους συντελεστές του. Αν δεν γνωρίζετε το περιοδικό μας, δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε μειονεκτικά - εξ' άλλου, είστε η πλειοψηφία! Ξεκινήστε την περιπλάνησή σας στις σελίδες μας από το Αρχείο Τευχών και πάρτε μια γεύση από το περιεχόμενο των τευχών που έχουν εκδοθεί έως σήμερα - ή κατεβάστε τα στον υπολογιστή σας.

Φεύγοντας, μην παραλείψετε να εγγραφείτε στην ταχυδρομική λίστα του περιοδικού, για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα τεύχη, καθώς και να καταθέσετε τη γνώμη σας για τη Χρυσή Πένα στο βιβλίο επισκεπτών μας.

 
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος
03/06/2004
 

     

Χρυσή Πένα - 5ο τεύχοςΚυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Χρυσής Πένας, το τελευταίο τεύχος για το σχολικό έτος 2003-2004. Θα το βρείτε και αυτό στην ενότητα του Αρχείου Τευχών.


Ειδική Έκδοση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες
29/04/2004
 

     

Παραολυμπιακοί ΑγώνεςΗ συντακτική ομάδα της Χρυσής Πένας προετοίμασε και κυκλοφόρησε ένα ειδικό έντυπο 8 σελίδων αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Όπως όλες οι εκδόσεις μας, έτσι και αυτό είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα μας.


Οι Αντι-ΘΕΣΕΙΣ για τη Χρυσή Πένα
23/04/2004
 

     

Χρυσή Πένα - 4ο τεύχοςΗ μηνιαία τοπική εφημερίδα της Αγίας Βαρβάρας "Αντιθέσεις" έκανε μια ιδιαίτερα κολακευτική αναφορά στο περιοδικό μας σε άρθρο της, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Απριλίου 2004. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο αυτό εδώ (αρχείο gif 131 kB).


Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος
09/03/2004
 

     

Χρυσή Πένα - 4ο τεύχοςΚυκλοφόρησε το νέο τεύχος της ανανεωμένης Χρυσής Πένας. Όπως όλα τα προηγούμενα τεύχη, μπορείτε να το διαβάσετε online ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από την ενότητα του Αρχείου Τευχών.


Είμαστε στον αέρα!
14/01/2004
 

     

Το website της Χρυσής Πένας ξεκινά την επίσημη λειτουργία του. Ενεργοποιήθηκε το βιβλίο επισκεπτών, η ταχυδρομική λίστα και το σύστημα καταμέτρησης επισκέψεων. Η διεύθυνσή μας είναι www.xrysipena.tk. Με την ευκαιρία, να μη ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη φιλοξενία των σελίδων.


Testing... 1-2-3...
12/01/2004
 

     

Το website της Χρυσής Πένας βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Τα περισσότερα αρχεία βρίσκονται στη θέση τους, όλα τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες μέρες.


Αυτό το website έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σελίδων από τις 14/01/2004


 
Best Viewed with Any Browser
Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιουνίου 2004
Η σελίδα αυτή σχεδιάστηκε και συντηρείται από το Στέλιο Καραμπασάκη