Πτυχιακή Εργασία και Ορκωμοσία
Posted by Manolis Platakis on 28-03-2009 at 19:44
Στην αυγή του 2009, έθεσα ως "new year's resolution" την ολοκλήρωση της συγγραφής του κειμένου της πτυχιακής μου. Η εργασία είχε ολοκληρωθεί και βαθμολογηθεί από το Σεπτέμβριο - έτσι γράφτηκα και στο μεταπτυχιακό. Έκτοτε διάφορες υποχρεώσεις ξεπερνούσαν σε προτεραιότητα την ολοκλήρωση της πτυχιακής. Όμως, η πιθανότητα απώλειας της επικείμενης ορκωμοσίας έφερε στην κορυφή την πτυχιακή και μετά από υπερπροσπάθεια των τελευταίων εβδομάδων είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ολοκλήρωσή της! Μπορείτε να τη δείτε στον κατάλογο των δημοσιεύσεων.

Η ορκωμοσία θα λάβει χώρα στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στα Προπύλαια, την Τρίτη 7 Απριλίου και ώρα 9:30 το πρωί. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Επί τη ευκαιρία, αξίζει να αναφερθεί ότι θα έχω την τιμή να ορκιστώ πλάι στους τίμιους γίγαντες και φίλους Λεωνίδα και Χρήστο.
Posted by Χρηστος on 29-03-2009 at 22:52
Γαμω τα διαδικαστικα σε αυτη τη σχολη ρε φιλε. Σου βγαλανε την πιστη.
Επι της ουσιας τωρα το μονο που με χαλαει ειναι οτι η ορκωμοσια δεν πεφτει μετα το Πασχα, να στηναμε αρνια διπλα που εχει ασυλο :D:D:D Αλλα δεν ανησυχω, κατι καλο θα σκεφτουμε.
Να μαστε καλα και να χαιρομαστε συχνοτερα!
Posted by Manolis Platakis on 29-03-2009 at 22:53
:D Θα τα 'σπαγε. Άντε να φύγει και η ορκωμοσία. ;)
Comment on This Post

Image password:
The Captcha image
Phonetic spelling (mp3)